Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Ας κάνουμε όλοι τον γλυκύτατο Ιησού Νυμφίο της ψυχής μας που θα μας στηρίζει και θα μας καθοδηγεί σε κάθε βήμα της ζωής μας!!!

Image result for Κυρίου ημών Ιησού Χριστού
Αγαπητοί/τες συμπατριώτες/σες και φίλοι/ες που ζείτε εντός αλλά και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, από την γενέτειρα , την αγαπημένη μας Βαλύρα, σας στέλνουμε τις ολόθερμες ευχές μας για καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά γεμάτα υγεία. 
Μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού να αναστηθούν μέσα μας όσα καλά έχουν πεθάνει και να κάνουμε τον γλυκύτατο Ιησού Νυμφίο της ψυχής μας που θα μας στηρίζει και θα μας καθοδηγεί σε κάθε βήμα της ζωής μας.
Έτσι θα νιώθουμε μια εφορία και Θεϊκή γαλήνη που θα γεννούν αγάπη για εχθρούς και φίλους. Ο Κύριος επάνω από τον σταυρό συγχωρούσε τους βασανιστές και σταυρωτές του. Ας τον μιμούμαστε λοιπόν καθημερινά...
κι' εμείς και να μην κρατάμε κακία σε κάποιον που τυχόν μας έβλαψε. Το να αγαπάμε αυτούς που μας αγαπούν είναι κάτι, το να αγαπάμε όμως και αυτούς που μας μισούν είναι τα πάντα!!! 
Ο Λυτρωτής μας δίδαξε ταπεινότητα. Σε ένα στάβλο γεννήθηκε  και έτσι ταπεινά πορεύθηκε στην επίγεια ζωή του. Μην αφήνουμε λοιπόν τον εγωισμό να μας κυριεύει γιατί είναι έργο του σατανά και καταστρέφει τη ψυχή του ανθρώπου.

Γιάννης Ερρίκου Λινάρδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: